Personal tools
You are here: Home EITA EITA Venture Community EITA Venture Forum Year 2015 EITA-Bio 2015 Program

Program

The U.S. Capitol_IMG_0606
(The U.S. Capitol, Washington D.C., Jeff M. Wang)

 

Saturday-Sunday, October 24-25, 2015

 

Program Schedule and Room Assignments (Barry Lam Hall, College of EECS, National Taiwan University): 
Time
October 24
(Saturday)
October 25
(Sunday)
(8:30-16:00)
Registration
(BL-101, Barry Lam Hall)
Registration
(BL-101, Barry Lam Hall)
(9:00-10:00)
(60 min.)
Opening Session
(Time/Length: 9:30-10:00/30 min.)
(BL-101, Barry Lam Hall)
Panel Discussions: "Big Data Analytics, Data Science and Machine Learning: Challenges and Opportunities"
(Time/Length: 8:45-10:00/75 min.)
(Barry Lam Hall: BL-103)
(10:00-11:20)
(80 min.)
Plenary Session I
(Time/Length: 10:00-11:00/60 min.)
(BL-101, Barry Lam Hall)
4 Parallel Technical Sessions
(Time/Length: 10:00-11:20pm/80 min.)
(Barry Lam Hall: BL-103, BL-112, BL-113, BL-114)
(11:20-11:35)
(15 min.)
Break
(Time/Length: 11:00-11:15/15 min.)
Break
(Time/Length: 11:20-11:35pm/15 min.)
(11:35-12:55)
(80 min.)  
Plenary Session II
(Time/Length: 11:15-12:15pm/60 min.)
(BL-101, Barry Lam Hall)

Student Poster Competition
(Time/Length: 11:35-12:55pm/80 min.)
(Barry Lam Hall: B1博理藝廊)
4 Parallel Technical Sessions
(Time/Length: 11:35-12:55pm/80 min.)
(Barry Lam Hall: BL-103, BL-112, BL-113, BL-114)

Student Poster Competition
(Time/Length: 11:35-12:55pm/80 min.)
(Barry Lam Hall: B1博理藝廊)
(12:55-14:15)
(80 min.)
Lunch
Lunch
(14:15-15:35)
(80 min.)
4 Parallel Technical Sessions
(Barry Lam Hall: BL-103, BL-112, BL-113, BL-114)
4 Parallel Technical Sessions
(Barry Lam Hall: BL-103, BL-112, BL-113, BL-114)
(15:35-15:50)
(15 min.)
Break
Break
(15:50-17:10)
(80 min.)
4 Parallel Technical Sessions
(Barry Lam Hall: BL-103, BL-112, BL-113, BL-114)
4 Parallel Technical Sessions
(Barry Lam Hall: BL-103, BL-112, BL-113, BL-114)

 

 

The Conference Theme:

 
"Recent Advances in Biomedical Research"
 

The Parallel Workshops:

 
The EITA-Bio 2015 consists of following 5 workshops:

  • Workshop 1 (W1): Machine Learning and Big Data, Biostatistics, In Silico Research and Biomedical Informatics
  • Workshop 2 (W2): Medicine and Life Sciences, Biological and Biomedical Sciences
  • Workshop 3 (W3): Biomaterials, Bio-SoC, Bio-Nanotech, Bio-NEMS/Bio-MEMS, and Biomedical Engineering and Systems
  • Workshop 4 (W4): Wireless, Multimedia and Virtual Reality Health, Biomedical Devices and Sensing Systems, Cyber Security, and the Internet of Things (IoT) for Health
  • Student Poster Competition

The Conference Programs:


To session chairs and invited speakers:

Please submit your short bio and abstract before October 15, 2015. On October 17, 2015, the conference programs and the conference proceedings will be "officialized" and ready to support the conference. We will compile the final versions of the conference programs and the proceedings right after the conference for permanent records. Thanks.

  • The EITA-Bio 2015 Conference Program (Final): (Light PDF version)
  • The EITA-Bio 2015 Conference Program (with photos) (Final): (PDF version)

Note: Click here to download the latest version of Adobe Reader.

 

 

 

Document Actions