Personal tools

Program

Taipei 101_1
(Taipei 101, Tourism Bureau, R.O.C. (Taiwan))

April, 2017

 

Program Schedule: 

Time
April 28, 2017
(Friday)

1:30 PM-6:30 PM  
Registration
2:30 PM-2:50 PM
(20 mins.)
Opening Session
2:50 PM-3:30 PM
(40 mins.)
Plenary Session 1: FinTech: Banking, Financing and Insurance
3:30 PM-4:10 PM
(40 mins.)

Plenary Session 2: Artificial Intelligence (AI) and FinTech

4:10 PM-4:25 PM
(15 min.)
Break
4:25 PM-5:05 PM
(40 mins.)
Plenary Session 3: Blockchain, Bitcoin and Cryptocurrencies
5:05 PM-5:45 PM
(40 mins.)
Plenary Session 4: Cybersecurity, Infrastructure and Platform
5:45 PM-6:25 PM
(40 mins.)
Plenary Session 5: Panel Discussion: The Future of FinTech and the Financial Services Industry
6:25 PM-6:30 PM
(5 mins.) 
Closing Remarks 

 

 

The Conference Theme:


"The New Financial Technology (Fintech) Revolution: Challenges, Opportunities and Future Directions"

 

The EITA-B&M 2017 conference consists of five plenary sessions:

 
    • Plenary Session 1: FinTech: Banking, Financing and Insurance
    • Plenary Session 2: Artificial Intelligence (AI) and FinTech
    • Plenary Session 3: Blockchain, Bitcoin and Cryptocurrencies
    • Plenary Session 4: Cybersecurity, Infrastructure and Platform 
    • Plenary Session 5: Panel Discussion: The Future of FinTech and the Financial Services Industry
 

The Conference Program:

 

  • The EITA-B&M 2017 Program (draft as of 03/11/17): (Light PDF version)
  • The EITA-B&M 2017 Program (draft as of 03/11/17): (With Photos PDF version)

 

Note: Click here to download the latest version of Adobe Reader.


Document Actions