Personal tools

Program

University of Michigan, Ann Arbor 1001
(University of Michigan, Ann Arbor)

 

Saturday, July 1, 2017

 

 Program Schedule and Class Room Assignments:

Time
July 1, 2017
(Saturday)

8:30-17:30
Registration
9:00-9:20
(20 mins.)
Opening Session
(Class Room: TBD)
9:20-10:00
(40 mins.)
Plenary Session I
(Class Room: TBD)
10:00-10:40
(40 mins.)
Plenary Session II
(Class Room: TBD)
10:40-10:55
(15 mins.)
Break
10:55-11:35
(40 mins.)
Plenary Session III
(Class Rooms: TBD)
11:35-13:00
(85 mins.)
Lunch
13:00-14:40
(100 mins.)
3 Parallel Workshop Sessions
(Class Rooms: TBD)
14:40-16:20
(100 mins.)
3 Parallel Workshop Sessions
(Class Rooms: TBD)
16:20-16:35
(15 mins.)
Break
16:35-18:15
(100 mins.)
3 Parallel Workshop Sessions
(Class Rooms: TBD)

 

 

The Conference Theme:


"Recent Research Advances in New Materials, Nanotechnology and New Energy: Challenges, Opportunities and Future Directions"


The Parallel Workshops:

The EITA-New Materials 2017 conference consists of three parallel workshops: 

 

  • Workshop 1 (W1): Emerging Technologies and Applications in Materials for Health & Medicine: Bio-Materials, Bio-SoC, Bio-Nanotech, Bio-NEMS/Bio-MEMS, Mobile Health, Biomedical Optics and Imaging , Biomedical Engineering and Systems
  • Workshop 2 (W2): Emerging Technologies and Applications in Electronic, Photonic, and Magnetic Materials, Ceramic Materials, Organic Polymer and Soft Materials
  • Workshop 3 (W3): Emerging Technologies and Applications in New Energy Materials and Devices, Smart Energy Systems,  Energy Storage and Utilization, and Clean Vehicle Technologies

 

The Conference Programs:

 

 


Note: Click here to download
the latest version of Adobe Reader.


Document Actions