Personal tools

Program

Program
Taipei 101_1
(Taipei 101, Tourism Bureau, R.O.C. (Taiwan))

Friday, May 3, 2019

 

Program Schedule: 

Time
May 3, 2019
(Friday)

1:00 PM-6:30 PM  
Registration
1:30 PM-1:50 PM
(20 mins.)
Opening Session
1:50 PM-2:40 PM
(50 mins.)
Plenary Session 1: 
2:40 PM-2:50 PM
(10 mins.) 
Break 
2:50 PM-3:40 PM
(50 mins.)
Plenary Session 2: 
3:40 PM-4:30 PM
(50 mins.) 
Plenary Session 3:  
4:30 PM-4:40 PM
(10 mins.) 
Break 
4:40 PM-5:30 PM
(50 mins.)
Plenary Session 4: 
5:30 PM-6:20 PM
(50 mins.)  
Plenary Session 5:
6:20 PM-6:30 PM
(10 mins.) 
Closing Remarks 

 

 

The Conference Theme:


"The Rise of the New Digital Economy: Trends, Opportunities and Challenges"

 

The EITA-New Media and New Digital Ventures 2019 Workshop consists of five plenary sessions:

 
    • Plenary Session 1: Nanoelectronics, Photonics, Electronic Smart Systems, Flexible and Wearble Electronics, and Emerging IC Packaging Platform for ICT Systems 
    • Plenary Session 2: 5G Mobile Wireless Technology, Fog Computing and Internet of Things (IoT), Next Generation Internet (NGI), Smart City Technologies, Biometric and Cybersecurity 
    • Plenary Session 3: Computing and Data Infrastructure: High-Performance and High-Throughput Computing,  Quantum Computing and Communications, Big Data and Intelligence, Cloud Technologies
    • Plenary Session 4: Machine Learning and Computer Vision: Smart Tools and Smart Services, Smart Machines, and Sustainable Smart Manufacturing 
    • Plenary Session 5: Building the Digital Platforms of the Future 
 

The Conference Program:

 

  • The EITA-New Media and New Digital Ventures 2019 Program: (Light PDF version)

 

Note: Click here to download the latest version of Adobe Reader.


Document Actions